Dag 05: Minucciano – Aulla

Blijkbaar kom ik nu toch tot rust, want ook vannacht weer goed geslapen en om 7:30 uur op. Na een verfrissende douche ontbijt ik met crackers en vers geperste sinasappelen.

Ik breng de ochtend verder door met koffiedrinken en puzzels maken uit de Libelles die ik bij me heb.

IMG_5726IMG_5727

Omdat ik toch boodschappen nodig heb, toets ik in het navigatiesysteem een wat grotere plaats in met de bedoeling boodschappen te doen en onderweg een hapje te eten. Het is 12:30 uur als ik ga rijden.

IMG_5730IMG_5731

De hemel is niet meer zo strak blauw, maar de temperatuur blijft aangenaam en onderweg zijn er diverse ‘typische’ Italiaanse dorpjes te zien en af en toe stop ik even om een foto te maken. Marijke werd er wel eens ‘gestoord’ van, want soms stopte in na een paar 100 meter weer Emoticon die tong uitsteekt.

IMG_5729

IMG_5738IMG_5735

IMG_5732

Het is nu niet echt een weg waar je erg hard kunt doorrijden, hoewel menige Italiaan die ik regelmatig tegenkom, daar heel anders over denkt Denkende emoticon.

IMG_5738IMG_5740

Ook nu kom ik weer een –in mijn ogen- prachtige brug tegen, maar ook deze brug is er niet een van het lijstje dat ik gemaakt had…

IMG_5737

Ik ben inmiddels een uur onderweg als ik tot de ontdekking kom dat ik mijn portemonnee in de caravan heb laten liggen Verlegen emoticon. Dat is me vorig jaar ook al eens gebeurd. Het is me echter veel te omslachtig om eerst mijn portemonnee te gaan halen en dan terug te rijden; ik houd het dus op ‘terug rijden’.

IMG_5739

Het is al 15:00 uur als ik weer op de camping arriveer. Omdat ik toch wel trek heb, besluit ik om dan maar te genieten van een alcoholvrij biertje en toastjes met Franse kaas; ook niet verkeerd toch? Knipogende emoticon

IMG_5742

Omdat het restaurant op de camping alleen in het weekend open is en ik geen zin meer heb om weer weg te moeten, zal ik het vanavond moeten doen met wat ik van huis heb meegenomen. Ik ben blij dat ik Marijke haar gewoonte heb overgenomen om in elk geval wat kant-en-klare zaken mee te nemen. Ik kan dus kiezen uit (gebakken) eieren, diverse soorten noodlesoep of ‘gewone’ soep-uit-een-zak van Unox. Ik kies uiteindelijk voor noodlesoep, waarna ik de vaat doe en met een kopje koffie met speculaas –je ziet Marijke ‘Alles blijft hetzelfde….’- geniet van een aflevering van Young Sheldon.

IMG_5744

Ik sluit de avond af met een aflevering van de Belgische serie Vermist en ga om 23:30 uur slapen.

Advertenties

2 gedachten over “Dag 05: Minucciano – Aulla”

  1. Vandaag reis verslagen 2 tot en met 5 gelezen. Leuk om zo mee te lezen en de prachtige foto’s te zien die jij maakt. Maar ook bewondering hoe je ons mee laat beleven hoe het voor jou is nu. Je mag trots op jezelf zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.