Dag 11: Minucciano

Ik sta om 7:30 uur op en hoewel er inmiddels wel wat gasten zijn op de camping, is het opvallend stil. Het belooft qua weer in elk geval weer een mooie dag te worden.

IMG_6034

Ik heb nog een broodje over van gisteren en bak voor mezelf een eitje; prima ontbijt, zoals Marijke en ik dat heel vaak op zondagochtend aten.

IMG_6031IMG_6036

De Trattoria is vandaag gesloten en gelet op de ervaringen van gisteren bij het zoeken van een alternatief, heb ik besloten om zelf te koken. Het wordt een eenvoudige pasta met kip, tomaat en groene pesto.

IMG_6038IMG_6039

Ik drink er voor de verandering een glaasje rode wijn bij. Het smaakt allemaal prima.

IMG_6040

Ik drink een kopje espressokoffie (Senseo heeft tegenwoordig ook Espresso pads) en eet de laatste Cantuccini, terwijl ik weer een puzzel maak.

IMG_6041IMG_6044

De rest van de middag breng ik luierend door rondom de caravan; ik zou dit nog wel een tijd kunnen volhouden, denk ik Verhitte emoticon.

IMG_6043

‘s Avonds om 20:30 uur eet ik in de caravan toastjes met Filet American en diverse kaasjes, die maar niet op lijken te gaan Knipogende emoticon.

IMG_6046

Ik kijk nog wat series en ga uiteindelijk om 23:30 uur slapen.

Advertenties

3 gedachten over “Dag 11: Minucciano”

  1. Beste Ruud, ik zie dat je tot rust komt na deze moeilijke maar liefdevolle laatste maanden met marijke, die je met zoveel liefde en zorg hebt gevuld, de rust en mooie omgeving doet je goed, groetjes en geniet ervan!

    Like

  2. Zo goed dat je de rust pakt. Naar de hectische periode die je achter je hebt. Rust heb je nodig dat is belangrijk. Maar je verhaal is weer prachtig en je foto’s ook. Pak je rust.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.