Dag 16: San Baronto

Ook vandaag is het weer 7:00 uur en de temperatuur is met 22º C aangenaam.

IMG_6265IMG_6268

Na het ontbijt, ruim ik de caravan op en daarna drink ik op mijn gemak koffie en daar heb ik een lekker peacanbroodje bij.

IMG_6270IMG_6272

Om 12:00 uur stap ik in de auto om naar Trattoria Feretti te gaan, waar ik vandaag wil lunchen: “Remember the good times”.

De poort van de buitenplaats is open en dat is een goed teken. Als ik binnen ga, ben ik uitermate verbaasd dat de eigenaren, die wij in 2000 al oud vonden, er allebei nog zijn en dezelfde rolverdeling hebben: hij bedient en zij kookt…

IMG_6274IMG_6275

Ik bestel om te beginnen een witte wijn en een fles(je) bruisend water. Voor de lunch kies ik de Antipasti en als Primo ga ik voor de Risotto.

IMG_6280

Ik zit ook nu aan exact dezelfde tafel waar ik jaren geleden met Marijke zat; Charlie was die vakantie mee en lag onder de tafel.

IMG_6279IMG_6281

Als dessert ga ik vandaag voor de Zuppa Inglese (Vanillecrème met lange vingers) en ik sluit af met een dubbele espresso.

IMG_6282IMG_6283

Terug op de camping, weer het inmiddels bekende recept van lezen, puzzelen en een loopje om de gelezen tijdschriften bij de ingang van de camping in de daarvoor bestemde bakken te gooien.

Aan het einde van de middag maak ik nog een paar foto’s van een vlinder die blijkbaar ook geniet van de zon.

IMG_6289

IMG_6286IMG_6287

IMG_6293

Omdat ik vanmiddag riant geluncht heb, bestaat mijn avondeten uit plakjes stokbrood met diverse soorten kaas.

Ik kijk onder het genot van een kopje Espresso de gebruikelijke series en ga om 23:30 uur slapen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.