Dag 19: San Baronto

Vandaag sta ik al om 6:30 uur op. Er staat een rustige dag op het programma, waarbij ik in elk geval de caravan zo veel mogelijk vertrek klaar zal maken.

Om 8:15 uur haal ik bij het winkeltje mijn 2 bestelde Toscaanse stokbroden op.

IMG_6662IMG_6664

Na het ontbijt bezem ik het grondzeil schoon, waarna ik het kan opvouwen; dat gaat natuurlijk met zijn tweeën makkelijker, maar is ook alleen best te doen.

IMG_6663

In de caravan zelf valt niet veel op te ruimen; de meeste zaken, zoals wasrek en vuilnisbak, kunnen pas kort voor vertrek worden opgeborgen, omdat dit in het badkamertje moet en dat moet vannacht nog toegankelijk blijven.

Mijn lunch bestaat vanmiddag uit stokbrood met vispaté en kaas en daarna ga ik weer lekker lezen en puzzelen.

Om 17:30 uur is het borreltijd en ik geniet van een heerlijk koud biertje en een bakje zelf gemende noten en pinda’s.

IMG_6665

Om 20:30 uur haal  ik in het restaurant nogmaals de Pizza Calzone Farcito (Dicht geklapte pizza met tomaat, mozzarella, gebakken ham, champignons en olijven).

IMG_6667

Ik drink heerlijke espresso en kijk mijn series en ga om 23:30 uur slapen.

IMG_6668

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.